O nama

Ukus Komerc se nalazi ispod planine Rudnik, poznate po prelepim izvorima sveže vode, čistom vazduhu i najboljim voćnjacima u Srbiji odakle i koristimo voće i povrće za naše proizvode.

Naša osnovna delatnost je otkup, prerada i zamrzavanje voća i povrća.

Smrznuto voće i povrće je potpuno zdravo i predstavlja u celosti siguran i kvalitetan obrok ili uzinu. Prilikom smrzavanja ne gube se hranljive vrednosti namernica, a štedi se vreme domaćicama .

Ukus Komerc je firma koja svojim dugogodisnjim snadbevanjem visokokvalitetnim proizvodima svojih potrošača se trudi da stalno postavlja više standarde u oblasti poslovanja i trgovine,

Koja ne uvodi samo nove navike i trendove već ih predviđa i kreira.

Praćenje poslovne atmosfere na globalnom nivou je naš prioritet, s obzirom na to da nastupamo pre svega kao partner, a onda i kao dobavljač prema našim klijentima.

Na sve promene koje se desavaju reagujemo brzo, zadovoljstvo nasih kupaca je nas imperativ.

Dugogodišnje iskustvo i stalno opipavanje tržista omogućili su našoj firmi da zauzme dostojno mesto među dobavljačima kvalitetnih i zdravih namernica.

U našoj hladnjači se nalazi proizvodni pogon za pasterizovani program, u kojoj se voće i povrće smrzava, skladišti ili prerađuje sa izvrsnim kvalitetom proizvoda koji zadovoljava sve kriterijume.

S'obzirom na klijente sa kojima dugi niz godina saradjujemo i na stroge propise, nije potrebno pominjati kvalitet kao glavnu odliku proizvoda i firme, jer je on neosporan.

Proizvode pakujemo i isporučujemo prema zahtevima kupaca.

U mogućnosti smo da ispoštujemo sve zahteve naših klijenata-kvalitet, količine,